3 års frisyrer;-)

Jag älskar att fixa och byta frisyrer var ju därför jag sökte in och blev antagen på frisörlinjen men efter första året insåg jag att de starka dofterna inte funkade ihop med min allergi. 
Så här ser de ut när jag leker med håret:)
Vinter2009
 
Början av 2010
 
 
 
 

ADHD OCD + mens inte kul:\

känns egentligen lite löjligt att blogga XD men är en bra minnesövning för mig med ADHD.

Den här veckan har varit en riktig prövning. Mensveckan... 1 vecka innan och veckan under mensen så blir jag ett stort känslomonster. Tycker synd om min man och dotter som tvingas leva med mig då.
Jag kan bli skit förbannad, arg, ledsen, lätt irriterad och hela min värld rasar samman, under veckan som varit har jag fått mer än 20 sinnesutbrott och gråtit minst 50 gånger.
Detta får min familj Första parkett för.

I Göteborg finns det ett team med vetenskapsmän som börjat en studie om kvinnor med ADHD och pms. när denna studie är klar kommer vi kvinnor som lider av de symptom de tar upp kunna få hjälp.


Ni kan läsa mer om det här:
http://bloggmalplace.wordpress.com/2012/01/07/adhd-och-hormonkanslighet/

För några veckor sedan började jag medicineringen igen efter 3 års uppehåll.
Ritalin 2,5mg x4 om dagen mot ADHD och Abilify 5mg om dagen mot OCD

och jag känner mig makabert mycket bättre. Jag har lättare att ta tag i saker, koncentrerar mig bättre i skolan, har längre tålamod gentemot familj och skola.
Och jag känner att jag lider inte lika mycket av min OCD även fast jag märker av den ibland.

Men börjat oroa mig för min dotters framtid, tänk om hon kommer lida av samma sjukdomar som jag. Det är en tanke som skrämmer mig:(

Idag fick Maylee min lilla semla följa med till skolan:) känns som att hon är lite av en maskot där:) hon blir förälskad i alla mina väninnor och lärare och dom förälskar sig i henne, hon livar verkligen upp även fast det kan va jobbigt ibland när man koncentrerar sig(försöker iallafall) på skolarbetet.

Jag ser det själv inte men går sakta ner i både centimeter och i vikt. Men avstannat lite pga mensveckan så är "lite" svullen.

Lite bilder från sista dagarna











God kväll alla goa Tjingeling<3

Nu är vi på väg in mot Örebro för å shoppa lite:)



ny träningsvecka

idag börjar allvaret:) nu jävlar blir de cykelturer varje dag. cykla nyss 1.2 mil på 45 min. imorgon förväntas de bli längre och bättre:) vågen idag(mens vecka) visa 82. målet blir 5 kg denna månad, förra månaden lyckades jag med 5 kg så hoppas på samma resultat denna månaden. här börjar jag månadens utmaning!här ser ni för och nu bild på mig i samma randiga "linne" med 2 års mellanrum Men måtten är från aaugusti så de är inte uppdaterat.
 
Jag kommer hålla er uppdaterade men kommer förhoppningsvis dela med mig av annat oxå;) <3Love to all my friends wish i miss so mutchAlways together never apart maybe by distance but never by heart<3

RSS 2.0